emmapb

30/9-10

Publicerad 2010-09-30 22:43:55 i Allmänt,

Tjo!

Har typ inte hunnit blogga nått idag men nu har jag lite tid innan jag ska börja bråka med mina sängkläder och lägga mig och sova.

Idag har jag haft praktik. De gick lite sådär. Jag hade så mycke tankar i huvet så ena stunden var jag på gränsen till att börja gråta och andra var jag as glad men de slutade med att jag bara var glad. Sen efter de så skulle jag byta piercing men de blev inte så för dom hade inte hämtat den från posten än men jag ska dit på tisdag så då blir de äntligen den jag ska ha! Sen gick jag och Amanda på stan en stund och sen åkte jag hem.  Jag har vart ute och träffat Matte och Moa en snabbis också.

I morgon är de FREDAG! vilket har betytt krogen för mig dom senaste typ 2 månaderna men jag tror inte de blir så i morgon. Jag känner att jag vill ta de lugnt ett tag nu och bara typ sitta hemma och kolla på mina älskade serier som jag knappt har haft tid att kolla på den senaste tiden. Men vi får se hur de blir mer de. Vi ska i alla fall baka i skolan i morgon och då har jag lovat min lärare att jag ska ha mina bagarbyxor men dom sitter liiiite tajt så vi får se hur de går med dom.

Nu blir de att fixa sig för sängen!



En fin liten blomma som jag fick av Lisa igår medans jag väntade på matte lektionen. Jag fick veta av Susanna att den heter Dalia eller nått sånt. Fin är den iaf =D

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela