emmapb

Torsdag och helg!

Publicerad 2017-11-30 09:34:37 i Allmänt,

Äntligen torsdag! 
Eftersom att jag är ledig i morgon så är det fredag för mig idag. Det firar vi med att gå på konsert ikväll! Emil Assergård spelar äntligen i Stockholm så man måste ju passa på att gå. Första och enda gången jag såg han så vart det en roadtrip till Kalmar och när vi väl var där så fick vi veta att han bara skulle värma upp publiken inför Panetos. Men nu är det bara Emil som ska spela så nu längtar man. 

Igår vart det en dag där jag höll igång tills jag la huvudet på kudden. Lyckades ta mig upp kl 4 och gå till gymmet. Väl där så stängde jag för en gångs skull inte in mig i tjejgymmet utan jag va ute  de stora gymmet och körde. Det va typ bara jag där när jag kom men efter en stund kom det typ 2 till. Jag älskar verkligen att träna när det är lite folk eller när jag är helt själv då det inte blir att nån är i vägen och man får fokusera i fred. Efter gymmet vart det att gå hem och fixa mig inför jobbet och äta frukost. 
Arbetsdagen bestod av att vara receptionist på kliniken i Skärholmen. Jag var där lite mer än en månad för ett tag sen så det var väldigt kul att träffa alla igen. 
Efter jobbet vart det att åka raka vägen hem och byta om till träningskläder igen och gå ut på en powerwalk, eftersom att jag fuskade med min lunch då jag inte kunde hålla mig från att köpa falafel. 
När jag väl kom hem igen då vart det duschen och fixa håret och sen fixa maten inför idag. 

Idag lyckades jag ta mig upp ännu tidigare än 4. Men bara 20 min. Då vart det en promenad till gymmet igen för morgonträningen och idag vart det faktiskt väldigt kul då jag testade lite nya grejer. 
Anledningen till att jag gick upp ännu tidigare var för att jag skulle hinna fixa mig inför dagen. Eftersom att jag ska iväg direkt efter jobbet så vart det att försöka måla på ett ansikte redan i morse. 

Nu är jag på jobbet i Skärholmen och bara längtar tills det är över så att jag kan börja ha lite kul =)

När man har hela nedre våningen för sig själv är man nöjd =)

Trots tiden det tar är det så värt det!

Pw time!

Gårdagens frukost

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela