emmapb

Söndag!

Publicerad 2018-05-20 14:45:41 i Allmänt,

Halloj!
 
Det är söndag med sol, inga moln och värme, och vad gör jag?
Jo jag sitter inne och glor på 13 Reasons Why och små jobbar. Nog för att det är sol ute men det är också sjukt mycket pollen. Vilket gör att näsan rinner och ögonen kliar så man stannar hellre inne.
 
Planen för dagen är att börja en presentation som jag ska ha under en utbildning på fredag och sen blir de att åka ut till Nykvarn och hälsa på päronen och krama lite extra på Mamsen som ska åka iväg med jobbet i 2 veckor.
 
Jag försöker även att förbereda mig mentalt då veckan som kommer innehåller vääääldigt mycket i schemat men det ska nog gå bra. Planerar också att få in träningen och dieten i det hela. Det blir att gå upp vid kl 4 på morgonen och kötta igenom dagen. Jag har tidigare aldrig trott att jag varit en morgonmänniska men den senaste tiden så har jag känt att det är väldigt skönt att gå upp i tid och träna och sedan äta frukost i lugn och ro och fixa sig. I stället för att gå upp 15 minuter innan bussen går och slänga på sig kläder och springa. 
Det är inte de lättaste att komma upp alla dagar men det går bättre och bättre. Alla nya vanor tar sin tid att vänja sig vid. Men jag känner i falla fall att jag utnyttjar alla dagar till fullo vilket för att man känner sig mer lugn när man sedan går och lägger sig på kvällen.
 
Men nu blir det dags att få lite gjort innan det är dags att fixa sig.

(null)
Dagens frukost bestod av kaffe och kvarg med müsli.

(null)

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela