emmapb

Back again!

Publicerad 2016-09-27 21:02:24 i Allmänt,

Veckan är igång och de känns som att jag börjar hitta tillbaka till migsjälv. Fredagen vart de en seriekväll hemma. Lördagen hade jag tänkt ta de lugnt meeeen jag är lite för social för att klara av att sitta hemma så de vart en utgång. Hade tänkt att jag skulle hålla mig borta från alkoholen eftersom att jag har mått som jag gjort men de visade sig att en riktigt lyckad utgång var allt som behövdes för att jag skulle börja må bättre. De vart en sväng om på flamingo och sen en äventyrspromenad så jag somnade inte fören vid kl 8 på morgonen. Man var ju inte så sjukt taggad på söndagen men de va de värt.

Idag har jag haft fullt upp på jobbet. Har fått för mig att jag ska städa upp lite överallt och fixa lite i systemen så nu har jag lite att pyssla med och sen är de ju inventering på fredag.
Vart en promenad nu på kvällskvisten så nu är kroppen slut också.

Jag har börjat sova så sjukt mycke bättre nu. Fixade lite hemma i lördags och efter de känns de som att min sömn har tagit sig tillbaka. Har sovit bra sen dess i alla fall. De känns som att kroppen försöker komma ikapp med all sömn den har missat så de känns som man är lite mer seg än vad man brukar va. Men de kommer nog i fas snart.

Dagens segmiddag. Nudlar med grönsaker

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela