emmapb

Måndag igen

Publicerad 2016-01-11 19:08:58 i Allmänt,

Tjoo! 
 
Måndag igen då. Vart en sväng på gymmet i morse som vanligt men de va lite jobbigt att komma upp. Gymmet gick bra men de känns som att jag har så många övningar jag vill göra och så lite tid. Men med lite extra tempo så gick de bra. Det är fortfarande inte så mycke folk som jag trodde att de skulle va men jag antar att folk tränar på eftermiddagarna i stället. Vilket är ett plus för mig =) 
 
Efter jobbet va det bara att åka raka vägen hem och göra i ordning matlådorna för i morgon. De vart också att hämta ut ett paket som bestod av protein bars. Beställde gamla vanliga Goodlife med Caramel Coco smak. Sen vart de lite olika Quest bars. Tänkte att jag skulle testa och se om jag hittar någon ny favorit. Tycker det är så svårt att hitta bars och protein pulver som smakar bra. Nu har jag i alla fall hittat ett proteinpulver som är ganska gott som heter Star Nutrition Lean Protein Rasberry Blueberry Ice Crem. 
 
Nu blir de mys i soffan och sen förbereda alla kläder och sånt för i morgon. Har märkt att jag måste ta och byta väska nu för mina matlådor får knappt plats i den jag har nu. De är sjukt skönt att ha ryggsäck men nu börjar de bli dags att använda trunken igen. 
 
Kvällens middag 
 

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela