emmapb

13/9-12

Publicerad 2012-09-13 22:52:05 i Allmänt,

Tjenixen!
 
Idag har de vart fullt upp! Först drog jag på arbetsintervjun ( den gick sådär vi får se om dom hör av sig) efter de va de bara att åka till arbetsförmedlingen och fixa med massa grejer. När jag väntade på bussen hem så hann jag springa in på H&M och köpa en bun. Sen när jag väl kom hem så hann jag kolla lite på supernatural innan jag började med maten och började diska innan Vb kom hem. Efter de har vi tvättat och kollat på film och planerat inför i morgon.

Nu ligger Vb och sover och jag sitter och ska hitta nån bra film att kolla på innan jag går och lägger mig. I morgon blir de full fart igen. Jag ska först till Nykvarn och fika med päronen och så kanske de blir en prommis med Pao. Sen är de bara att åka till stan och träffa Josse om jag hinner och så ska jag till systemet. Sen blir de nog hemoch fixa käka och fixa sig så att vi kan dra och parta senare på kvällen. Woop Woop!
 
De känns nästan som att man har mer att göra när man är arbetslös än vad man har när man jobbar, haha
 
Jag märkte att de va ganska svårt att ta kort på mitt bakhuvud när jag skulle ta kort på min bun som jag provade göra idag. Vissa blev nogulunda och andra blider blev som ni ser lite mobbade, hahahaha
 

Slänger in en bild på min underbara lunch också. Sjukt gott!!! Nudlar med grönsaker

Om

Min profilbild

Emma

Emma 25 år och bor i Södertälje

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela